Migratie naar Blackboard ASP – Voortgang 5

Het gaat goed met de migratie! Alles gaat sneller dan verwacht. De database import zal in de loop van onze nacht (in de loop van de avond bij Blackboard) zijn afgerond. Het unzippen van de datadirectories is dan ook klaar. Nadat dit klaar is voert Blackboard vannacht de laatste configuratiewerkzaamheden uit (o.a. LDAP authenticatie en snapshotintegratie) en wordt het indexeren van de Search LX Buildingblock gestart.

Als alles vannacht goed gaat tref ik morgenochtend in mijn mailbox een mailtje aan met daarin de GO voor de accepatietest. Deze zal ik voor 14:00 uur uitvoeren. Om 14:00 uur bespreek ik de testresultaten met Blackboard en als er geen grote problemen moeten worden opgelost kunnen we rond 15:00 uur al live gaan. Dit zou perfect zijn aangezien het dan 9:00 uur ‘s ochtends is in Amerika. Onze Complex Hosting Manager bij Blackboard ASP heeft dan nog de volledige dag om na het live gaan onze nieuwe Blackboard omgeving goed in de gaten te houden.

Als we deze planning halen zijn we minder dan 2 dagen offline geweest voor de migratie.

 

Leave a Reply