Naar Blackboard ASP en andere zaken

Hierbij wat korte mededelingen vanuit een zonnig Nice.

Vandaag was de eerste dag van de Blackboard Userconference. Ik heb vooral veel mensen gesproken en samen met Marjana heb ik een presentatie gegeven over ons Blackboard Management Systeem. De zaal zat helemaal vol: we hadden 40 luisteraars. We hebben naderhand veel positieve feedback gekregen.


Bron Foto: ROC Midden Nederland

Verder was het hoogtepunt van de dag de medeling die we vandaag konden doen dat we gaan overstappen naar Blackboard ASP. We gaan het beheer van onze Blackboard omgeving dus outsourcen naar Blackboard zelf. Vandaag zijn de contracten ondertekend en naar Blackboard gefaxt: onze overgang is een feit. Binnenkort hierover meer. Interessant is het volgende: zo’n 1,5 jaar geleden was het praten over Bb ASP nog zo’n beetje taboe. Nu heb ik veel mensen gesproken die erg geinteresseerd zijn in onze redenen, aanpak en de onderhandelingen met Blackboard.

Gezien de tijd (het is al na twaalven) en het feit dat ik nog een presentatie voor morgen moet voorbereiden volsta ik hier op dit moment even mee.

 

Leave a Reply