Vacatures: STOAS zoekt Functioneel consultants ELO-systemen

STOAS is op zoek naar Functioneel Consultants ELO-systemen. Als mijn baan aan de Universiteit Leiden niet zo leuk zou zijn zou dit best een leuke uitdaging kunnen zijn…

Wat houd deze functie in?
"In deze uitdagende functie van Functioneel Consultant ELO-systemen combineer je onderwijskundig inzicht en je implementatiekracht ten einde te komen tot krachtige leeroplossingen, welke een bijdrage leveren aan de invulling van de geconstateerde wensen en behoeften van de klant.
In projecten werk je als consultant nauw samen met de klant en met je collega’s. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk de gevraagde oplossing aan te laten sluiten bij de vraag van de klant. Daarnaast bestaat een deel van de taken uit projectmanagement, waarbij het van belang is helder en duidelijk te communiceren met zowel de klant als met je collega’s.
Het zwaartekracht van je werkzaamheden zal bestaan uit de ondersteuning van implementatieprocessen van ELO-systemen bij de klant."

Je kunt tot 18 oktober 2006 reageren.

Leave a Reply