2e Nederlandse Edublog Dinner

Korte Historie: Vorig jaar is door Pierre Gorissen op de vooravond van de Surf Onderwijsdagen het Eerste Nederlandse Edublog Dinner georganiseerd.
Het was een leuke avond waarop we met ongeveer 15 bloggers en niet-bloggers in Utrecht een hapje zijn gaan eten. De bindende factor was een gemeenschappelijke interesse in Onderwijs, Weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.
Vorige week kwam ik Pierre tegen in Amsterdam op het Surf Seminar "Over de grenzen van de ELO". En helaas ben ik zo stom geweest om aan te bieden dit jaar de organisatie van het dinner op me te nemen (dat was nog voor de borrel)  …. en belofte maakt  schuld  … maar betekent hopelijk ook een voortzetting van een leuke nieuwe traditie.
Uitnodiging: Ben je geinteresseerd om op de vooravond van de Surf Onderwijsdagen 2005 (maandag 14 november)  in Utrecht rond 19:30 uur een hapje te gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Je hoeft zelf geen weblog bij te houden om deel te nemen.
Aanmelden: Opgeven kan via een reactie op dit bericht of door middel van een e-mail aan mij: Patrick Klaassen. Vervolgens zal ik een restaurant reserveren en de locatie bekend maken.
De Locatie: Heb je een suggestie voor een leuk restaurant in Utrecht waar we met een groep terecht kunnen … laat het mij dan a.u.b. weten.
Overzicht deelnemers:

Tot nu toe hebben zich aangemeld (deze lijst wordt niet dynamisch gegenereerd, maar wordt door mij bijgewerkt op basis van de aanmeldingen die ik via mail of als comment op deze pagina ontvang):

5 thoughts on “2e Nederlandse Edublog Dinner

 1. Hoi Patrick,

  ik kreeg vragen van diverse kanten of ik ook aanwezig ben. Vandaar dat ik even reageer. Ik kan er NIET bij zijn. Gelukkig zijn er in het afgelopen jaar heel wat edubloggers extra zichtbaar geworden, dus het lijkt me geen probleem een grote tafel vol te krijgen dit keer.

  Veel plezier!

  groet,

  Ton

 2. Ik wil graag de Belgische driekleur komen verdedigen.

  Cindy De Smet
  Hogeschool Gent / These Days
  Smetty.be
  Edublogs.be

Leave a Reply