The Art of Management

Type bericht: Kennisbron;

Wat een geweldige site: http://www.the-art.nl/index.htm

Procesgericht werken, INK, ISO, strategic alignment, effectief leiderschap, competentiemanagement, balanced scorecard, kennismanagement. Als we de stortvloed aan managementliteratuur moeten geloven lijkt het alsof management elk jaar over iets anders gaat.

De doelstelling van The Art of Management is om in deze ogenschijnlijke chaos de eenvoud en samenhang weer terug te vinden. Eenvoud, door op zoek te gaan naar de essentie achter managementmodellen en begrippen. Samenhang, door deze essentiële inzichten in een overkoepelend kader te plaatsen en tenslotte op een overzichtelijke wijze te visualiseren (zie inhoudsopgave).

Al het materiaal is vrij van copyright. Aan het gebruik zijn geen kosten verbonden.

Leave a Reply